Τρόποι Αποστολής

ΕΛΤΑ COURIER

Μπορείτε να επιλέξετε αποστολή προϊόντων μικρού βάρους και όγκου και με την ΕΛΤΑ COURIER. Για δέματα έως 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 3.00 € ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.50 € (τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%). Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 έως 3 εργάσιμες.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στην περίπτωση που στην αγορά σας περιλαμβάνονται ογκώδη ή βαριά προϊόντα, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία. Επιλέγοντας ως τρόπο αποστολής μεταφορική εταιρεία θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να βρούμε μαζί την οικονομικότερη λύση μεταφοράς. Στη συγκεκριμένη επιλογή η πληρωμή γίνετε ΜΟΝΟ με Τραπεζικό Έμβασμα πριν από την αποστολή. Ο χρόνος παράδοσης με αυτό τον τρόπο είναι 3-4 εργάσιμες ημέρες για την ηπειρωτική Ελλάδα και 5-7 εργάσιμες ημέρες για τα νησιά. Το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον παραλήπτη.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας και από την εταιρεία μας στο Καλοχώρι – Θεσσαλονίκης.

Εάν οι παραπάνω τρόποι αποστολής δεν σας καλύπτουν και θέλετε η αποστολή των προϊόντων σας να γίνει με κάποιον άλλο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σημείωση: Οι τιμές των προϊόντων δεν περιλαμβάνουν έξοδα μεταφοράς.

Παραγγελίες που εμφανίζουν βάρος αποστολής μεγαλύτερο των 10 κιλών, υπολογίζονται κατά περίπτωση από εμάς και σας ενημερώνουμε άμεσα για το κόστος της αποστολής.